tory located in Tielt - Belgium.","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https://www.debra-group.com/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"},{"@type":"Person","@id":"https://www.debra-group.com/#/schema/person/dc2f3f8d9b3f25b388900750b1372f57","name":"Jonas Van Gestel","image":{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"https://www.debra-group.com/#/schema/person/image/","url":"https://secure.gravatar.com/avatar/7b850df326290da499a7a95fc75bcb67?s=96&d=mm&r=g","contentUrl":"https://secure.gravatar.com/avatar/7b850df326290da499a7a95fc75bcb67?s=96&d=mm&r=g","caption":"Jonas Van Gestel"},"url":"https://www.debra-group.com/news/author/jonas/"}]}

Opendeur exportslachthuis Tielt

07/09/2017

Belangrijke update betreffende onze opendeurmaand in september

 

Beste,

 

Dank voor uw interesse in het Exportslachthuis Tielt. Helaas is het niet langer mogelijk om een plaats te reserveren voor een begeleid bezoek aan ons slachthuis. De voorziene rondleidingen zijn ondertussen reeds volledig volgeboekt. Wij betreuren dat we u niet langer een plaats kunnen aanbieden, maar hopen dat u hiervoor begrip heeft.

 

In de maand september zullen we meer dan 600 bezoekers verwelkomen in ons bedrijf. De grote belangstelling en de hoge opkomst doen ons goed. We ontvingen al positieve feedback van de eerste bezoekers. We voelen ons dan ook bevestigd in onze ambitie om het modelslachthuis inzake dierenwelzijn te worden onder de Belgische slachthuizen. Stap voor stap hopen we ieders vertrouwen terug te winnen. 

 

Uiteraard zetten we de ingeslagen weg van transparantie ook na september voort. Net zoals voorheen blijven we scholen, verenigingen en andere organisaties (op aanvraag) ontvangen voor een bezoek aan ons bedrijf.

 

Onze deur staat steeds open indien u nog vragen of opmerkingen heeft.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Thomas De Roover De Brauwer

CEO Debra-Group