tory located in Tielt - Belgium.","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https://www.debra-group.com/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"}]}

Debra-freeze

1.500 m2 diepvriesruimte, geïntegreerd in onze plant-unit

Debra-Freeze (KF 75) beschikt over een vriesruimte van 2000 paletplaatsen. Deze afdeling grenst aan de gebouwen van Debra-Meat (EG 17/1). Op die manier wordt de koude ketting nooit onderbroken. Het vrieshuis bestaat uit een snelvriezer die de producten binnen vooraf bepaalde tijd invriest, én een bewaarvriezer die het vlees op een constante temperatuur van -22°C bewaart. Een gepersonaliseerd softwarepakket, dat 24u op 24u registreert en bewaakt, stelt ons in staat om de temperatuursevolutie nauwgezet op te volgen en indien nodig corrigerende acties te nemen.

Ook niet-Europese landen

Dankzij deze vriesruimte kan Debra-Meat (EG 17/1) ook exporteren naar niet-Europese landen zoals Zuid-Korea, Hongkong, Maleisië, de Filipijnen, Zuid-Afrika, Australië, Japan, Canada, Oekraïne, enz…

100% geautomatiseerd

Dankzij een volledig geautomatiseerde installatie, voorzien van metaaldetectie, kunnen we met een hoge verwerkingssnelheid onze producten invriezen en op een accurate manier stapelen en traceren. We beschikken over:

  • Drukpers met weegsysteem
  • Transportbanen
  • Pelletiseermachine
  • Automatische krattenafvoer

Deze troeven stellen ons in staat om kwalitatief stevig gepelletiseerde producten te garanderen, die binnen een voorafgaande gewichtsrange liggen.