tory located in Tielt - Belgium.","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https://www.debra-group.com/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"en-US"}]}

HISTORY

Debra-Group is a family business based in West Fland modification of the slaughter line to 625 carcasses/h in order to increase the capacity to over 1 million pigs.

 • 2007: Expansion of the cooling rooms.
 • 2010: Expansion of the cooling rooms in order to increase the capacity to over 1.5 million pigs.
 • 2010: Arrival of the new generation, Thomas De Roover De Brauwer.
 • 2013: Establishment of “Butchery to order”
 • 2014: Expansion of the cooling rooms in order to increase the capacity to over 2 million pigs.
 • 2014: Expansion of the stys in order to provide the pigs with more spacious accommodation.
 • Number of columns exceeds the number of widths in the begin-columns tag.

  EXPORTSLACHTHUIS TIELT
  (EG 17)

  In Exportslachthuis Tielt worden ruim 1,4 miljoen varkens per jaar geslacht. Met 25.000 à 35.000 varkens per week betekent dit het grootste aantal slachtingen op één locatie binnen België.


  DEBRA-MEAT (EG 17/1)

  In Debra-Meat worden dagelijks een groot deel van de geslachte varkens versneden, uitgebeend en verpakt op maat van de klant. Slachting, bewerking en transport gebeuren in minder dan 24 uur.


  DEBRA-FREEZE (KF 75)

  Debra-Freeze beschikt over een vriesruimte van 2.000 paletplaatsen en grenst aan de gebouwen van Debra-Meat, waardoor de koude ketting niet onderbroken wordt. Het vrieshuis bestaat uit een snel- en een bewaarvriezer.


  DEBRA-QUALITY

  Debra-Group staat garant voor optimale kwaliteit, traceerbaarheid en voedselveiligheid, en kan diverse nationale en internationale kwaliteitslabels voorleggen. Een eigen én extern labo zorgen dagelijks voor kwaliteitscontroles- en analyses.