NIEUWSBERICHTEN

 • Opendeur exportslachthuis Tielt

  07/09/2017

  Debra exportslachthuis Tielt richt opendeurdagen in van 4 september t.e.m. 6 augustus. Schrijf u hier in om uw plaats te verzekeren.

  Lees verder... »
 • Opendeurmaand Exportslachthuis Tielt start op maandag 4 september

  01/09/2017

  Vanaf maandag opent het slachthuis van Tielt de deuren voor het grote publiek. Iedereen die met eigen ogen wil zien op welke manier het slachtproces verloopt, kan een begeleid bezoek brengen aan het slachthuis en zien hoe er wordt omgegaan met de dieren.

  Lees verder... »
 • Slachthuis Tielt wil volledig transparant zijn: iedereen welkom om zelf te komen kijken

  08/06/2017

  Naar aanleiding van de petitieoverhandiging van Animal Rights aan Minister Ben Weyts, wil het slachthuis van Tielt een stand van zaken geven van de ontwikkelingen en de acties die het de laatste maanden heeft ondernomen.

  Lees verder... »
 • Exportslachthuis Tielt terug actief op donderdag 6 april

  05/04/2017

  Het bedrijf is verheugd met de tweede kans die ze krijgt en wil zo snel mogelijk het verloren vertrouwen herwinnen. Na een week van intense dialoog met de overheid en andere bevoegde instanties, heerst er niet langer onzekerheid bij Exportslachthuis Tielt en Debra-Group.

  Lees verder... »
 • Bijkomende maatregelen binnen Exportslachthuis Tielt

  24/03/2017

  Het bedrijf en zijn 350 werknemers beroepen zich op het recht en de kans om te werken volgens de bestaande sector procedures en is vragende partij om dit 24/7 onder camera toezicht te doen.

  Lees verder... »
 • Reactie op reportage ‘Animal Rights’

  23/03/2017

  Exportslachthuis Tielt, dat deel uitmaakt van de Debra-Group, werd gisteren in kennis gesteld van een ‘undercover’ reportage die werd gemaakt in haar slachthuis.

  Lees verder... »